Дневникът на Миро

3833

Дневникът на Миро

19 март 2010
Начи, най се дразня като ми викат „Миро от Каризма”. Писна ми да ме свързват с оня синузит. Нямам нищо общо с нея, ясно ли е?
Като се ядосам, влизам във фермичката си във фейсбук, за да си успокоя нервите. Садя чушки, доя кравички, копая арпаджика. Това ми напомня за детството ми и ме прави щастлив.

21 март 2010
Вече нямам търпение да замина за Евровизията. Разбрах, че певецът, който ще представя Грузия се казва Курамцвили Изотзадзе. Много искам да се запозная с него. Тая година много ми хареса регламента за избор на българска песен. Не е като преди да се състезават сульо и пульо, състезавах се сам със себе си. Макар че това ми донесе смесени чувства. Сега хем съм горд, че се победих, хем ми е кофти, че паднах от себе си. Ох, цял живот ще страдам с тая мойта объркана душа.

23 март 2010
Песента, с която ще участвам на Евровизията, е „Ангел си ти”. Тая песен всъщност я бях замислил като дует между президента Първанов и вицепрезидента Ангел Марин. Текстът трябваше да е „Ангел си ти, Гоце съм аз”. Но палачинката се обърна и такива песни вече не се котират.

24 март 2010
Добри новини за българския музикален пазар! Днес излезе статистика за продажбите на дискове. Всички разправят, че било криза, не знам какво си, обаче се оказва, че продажбите на дискове вървят яко. Разпродаден е огромен тираж от дебютния диск на групата „CD-RW”, озаглавен „700 МВ”.
Фермичката ми във Фейсбук се развива добре. Драго Драганов ми е съсед. Сади чай, отглежда расови жребци.

31 март 2010
И аз като Мадона смятам да издам книга с приказки. Щом вървят в Щатите, значи ще вървят и тука, ние да не сме по-прости! В една от моите приказки ще разкажа как граховото зърно под дюшека е нищо в сравнение с граховото зърно в презерватива.

3 април 2010
Бях при Венета Райкова. Много откровен разговор стана, много искрен. Говорихме си като истински приятелки. Венета умее да предразполага и успя да изтръгне от мен шокиращи откровения и изстрадани мъдрости, например: „Дупето е като сърцето – не вижда, но чувства!”

5 април 2010
Прочетох в някакво списание, че група “Каффе” отново са се събрали… в ресторант “Сръбска скара” и са изпратили благодарствени есемеси на всичките си фенове. 8 броя.

8 април 2010
Днеска с Драго цял ден си прекопавахме фермичките и си чатихме. И аз по едно време му викам: комшу, ти твойта градинка пръскаш ли я? А Драго ми казва: не ми викай „комшу”, моля ти се, кви са тия простотии, ние не сме комшии, ние сме съседерасти.
Ох, тоя Драго направо ще ме умори от смях!

11 април 2010
Ох, трябва пак да измисля някой разбиващ хит, като „Губя контрол”. Но какъв да бъде? Понеже много сърфирам в интернет, установих, че най-популярният певец в момента е Unknown Artist, а най-големите му хитове са Track 1, Track 2 и Track 3.

13 април 2010
Участвам в една пиар-кампания за безопасен секс на Министерството на Здравеопазването. Идеята е известни личности като мен да се срещат с ученици и свободно да разговарят с тях по половите въпроси. Добре, че са тези инициативи, та да има от какво да живея. От една такава кампания изкарвам колкото от три албума… Говорихме си с децата, те любознателни едни такива, на батко душичките. И едно детенце ме пита, коя е най-страшната полова болест. Е как коя, викам, най-страшната полова болест са хемороидите.

16 април 2010
От сутринта плача. Порой заля фермата ми. Издавили са се всичките ми кокошки, колците на доматите са прекършени, всичко е съсипано. И този удар ми дойде баш сега! Дали ще успея да се съвзема до Евровизията?

КОМЕНТАРИ

Коментара

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.