Дневникът на Андреа

5319

Дневникът на Андреа

14 април 2010
Днес ми звънна Пайнера и ме пита колко участия ще имам през текущата седмица. Ма тя текущата ми седмица току-що свърши. От вчера пак съм във форма.

19 април 2010
Снощи един бизнесмен ме покани на вечеря на свещи. Колко е романтичен! Но няма пълно щастие. Снощи вечеряхме на свещи, а тая сутрин закусвахме на пожарогасители.

24 април 2010
Говорихме днеска с една колежка на музикални теми. Тя била ходила на солфеж и там я научили, че горно „до” се взима с горните устни, а долно „до” с долните. Тая техника много ме заинтригува. Трябва и аз да се запиша на някакви курсове.

30 април 2010
Имам проблем. Подариха ми нощно шкафче, и не знам къде да го държа през деня.

2 май 2010
Днес дадох интервю за „Блясък”. И ме питат: чувстваш ли се сексбомба. Викам: ми да, чувствам се. А те: ама какво според теб е сексбомба? Викам: ми според мен сексбомбата е жена, която кара мъжете да си чувстват фитила.

3 май 2010
Не мога да разбера защо всички си мислят, че фолкизпълнителите са най-богатите хора в България. Това изобщо не е вярно. Най-богати в България са инженерите, вижте Митко Пайнера.

4 май 2010
Всеки ден ходя на фитнес. Чудя се дали ако въртя педалите на тренажора в обратна посока ще напълнея?

5 май 2010
Вчера беше някакъв кошмар. Бях на участие, но се оказа, че съм си забравила плейбека. Наложи се да ме чукат под звуците на народна музика от радиото.

6 май 2010
От многобройните си участия, разбрах едно: колкото е по-дълъг един член, толкова по-къса изглежда нощта.

7 май 2010
Цял ден се чудя какво върти бетонобъркачките. Имам подозрения, че вътре може би са затворени гигантски хамстери.

9 май 2010
Цял ден се чудя какво върти бетонобъркачките. Имам подозрения, че вътре може би са затворени гигантски хамстери.

10 май 2010
Големи жеги настанаха. От високите температури едната ми силиконова цица бомбира и така загубих 50 процента от музикалния си талант. Добре, че имам пари да си купя нови гърди. А само като си спомня колко бедна бях като малка. Нямах пари за солариум, затова ходех в поликлиниката на флуорограф.

11 май 2010
Уф, омръзна ми тоя попфолк. Хубаво е, че ме чукат, ама защо трябва и да им пея? Някой ден ще зарежа изкуството и ще стана пластичен хирург. Така хем ще си оправям сама циците, хем ще развалям циците на колежките.

12 май 2010
Новият ми приятел ме заведе на море в Кушадасъ. Колко е романтичен! Тук открих две неща. Първо – циците ми са като шамандури – не потъват. И второ – разликата между циците ми и шамандурите в Кушадасъ е, че шамандурите са по-малки. А пък приятеля ми вика, че не потъвам не щото имам големи цици, ами щото главата ми била празна. Простак!

13 май 2010
Ивана ми сподели, че най-голямата радост за жена, която тежи 90 кг, е да види жена, която тежи 100 кг.

14 май 2010
Текущата седмица ми закъснява. Ужас!

15 май 2010
Памела Андерсън казала, че бозата уголемява гърдите повече от силикона. Дали пък да не си имплантирам боза в циците?

КОМЕНТАРИ

Коментара

- Advertisement -

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.