Дневникът на Дони и Нети

4142

Дневникът на Дони и Нети

1 юли 2011
НЕТИ:

Тва малко лайненце направо ми къса нервите. Постоянно реве и не знам какво да правя. А е само на 5 месеца. Смятай кво ще е, като стане на 5 години!.. И Дони изобщо не ми помага. Снощи му викам: моля ти се, приспи го ти, че ще полудея вече. А той: Добре, ще му изпея една песен. Викам: защо не опиташ първо с добро?

3 юли 2011
ДОНИ:

Тва с бебето не беше лоша идея, направихме добър пиар покрай него. Снимки в родилното, после вкъщи, първи зъбки, първо наакване… Медиите доста ни отразиха, те обичат такива лигави истории. Имаме си пиар-бебе, дет се вика. Лошото е, че покрай тези бонуси има и някои негативи – бебето реве, насира се, и изисква некви шибани грижи.
Гледах сега неква реклама за некви суперяки памперси – попиват до 30 литра течност. Готиното е, че бебето хем остава сухо, хем не може да помръдне.

4 юли 2011
НЕТИ:

Ох, това да отглеждаш деца, си е живо наказание. Ама аз съм си виновна, де. Аз настоявах да забременея, щото вече ми беше писнало от тия тампони. Ма не съм очаквала, че да гледаш деца е чак такъв зор. Лошото е, че музикалната ми кариера ще пострада. Таман дръпнахме малко благодарение на красотата и таланта ми, и дойде бебето. Принципно си мисля, че в дуета ни Дони ме дърпа назад. Визията му е странна, а и има бахти неприятния глас. Грачи като Уди кълвача. Хората ни харесват само заради мен.

6 юли 2011
ДОНИ:

Нети ми дудне да правим ново дуетно парче. Ма на мен изобщо не ми се пее с нея. Тя пищи като пленена чайка. Няма грам талант. Но нали сме звездно семейство, ще трябва да измисля нещо, няма как.

11 юли 2011
НЕТИ:

Имам чувството, че медиите повече отразяват бебето на Станишев. Адски се дразня. Правят си пиар с бебето. То не че ние не си правим, де, ама ние имаме основания. Нашто бебе е гениално. Още няма пет месеца, а вече пее, танцува, рисува и дори чете. Е, засега само наум, щото още не може да говори, но всяко нещо с времето си.
Бяхме на едно интервю с Дони и ни питаха колко деца искаме да имаме. Дони си мълчи такъв, а аз казах: четири. А журналистката нещо се прави на отворена и ме пита: а защо не пет? Викам: щото някъде четох, че всяко пето новородено, е китайче.

14 юли 2011
ДОНИ:

Нети постоянно ми дудне. Твърди, че не съм добър баща. Викам й: дай ми добро дете и ще видиш кво значи добър баща!.. Сега си е внушила, че не трябвало да пускам телевизия на детето, щото се обуначвало. Вика: да не искаш, като проговори, първите му думи да са „Бойко Борисов”?
Освен това е почнала да развива някакви странни фобии. Казва, че постоянно се страхува, че когато тя излезе от стаята, бебето ще падне от леглото, а тя няма да го чуе… Но аз измислих решение на проблема й – махнах килима от пода.

15 юли 2011
НЕТИ:

Ох, не се издържа вече. Днеска бебето глътна един презерватив. Звъннах на Дони и му викам: прибирай се веднага, детето глътна презерватив. А той ми вика: не се притеснявай, миличко, ще купя друг.

16 юли 2011
ДОНИ:

Бебето е най-страшното оръжие на женския терор. Нети постоянно ме кара да къпя, да повивам, да гукам, да дундуркам и все ми дудне, че не правя нещата като хората. Имам нужда от почивка. Ще заведа Нети в Индия – щото съм чувал, че там кравата е свещено животно, хаха.

23 юли 2011
НЕТИ:

Дони ме мъкне тука по разни скапани баири и се срещаме с някакви брадати напушени типове. А жените им имат червени точки на челата. Питах Дони защо са с червени точки, а той ми каза, че били така, щото в Индия нямало пепелници.

25 юли 2011
ДОНИ:

Снощи попушихме така и аз написах един готин текст за нова дуетна песен с Нети:

Не се филмирай
ти си лято без велосипед
не се филмирай
ти си кино без сладолед
не се филмирай
да срещнем залеза във Тибет
не се филмирай
ела, врътни ми един… омлет.

Тва парче ше стане хит, предчувствам го.

КОМЕНТАРИ

Коментара

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.