Как от снимките във фейсбук да разберем дали една жена има мъж

0
23869

  1. Ако има мъж: снимки от екскурзии с милото; от механи, седнали на софрата с милото; снимки на бебета, под които пише, че са „нейното всичко“. Рецепти за здравословна храна. По време на футболни мачове – статуси от типа „Хайде, наште!“, за да се чувства съпричастна с милото, което е вперило неотклонен поглед в телевизора и се налива с бира.

  1. Ако е сама – котенца; пейзажи, върху които е изписан “вдъхновяващ” цитат; статуси на тема „каква е истинската жена“, молби „препоръчайте ми филм“.

  1. Ако наскоро е зарязана – снимки от дискотека, на които прегръща приятелки и е видимо пияна, снимките са придружени с текст “kоpoooooon!”; цитати от чалгии, в които смисълът е “изобщо не страдам за теб, добре, че се махна, тъпак такъв”.

  1. Ако се води, че е необвързана, но всъщност е любовница на женен спонсор – снимки от екзотични курорти, на които е сама, леко разкрачена на плажа и е feeling blessed. Когато спонсорът я зареже и се върне при съпругата си, снимките от екзотични места веднага се сменят с тъжни балади на Преслава и статуси от типа „любовта не е за страхливците“ и „може да си ме докосвал, но не си мисли, че си ме притежавал“.

  1. Ако е сама, но спешно се нуждае от нов спонсор – селфита на джуки, деколтета, снимки в колата, на които е с ултракъса пола; статуси от типа „Любовта не се подарява, тя трябва да се заслужи“ (което си е директно послание, че без пари няма да ти пусне).